Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Moja budúca detská izba  (Read 261 times)

kill1

• Bažant VTuner
Moja budúca detská izba
« on: July 29, 2010, 09:37:43 pm »

Nič moc. Neviem to poriadne nasvietit. Je to len taký provizorný návrh mojej budúcej detskej :) Dakujem za komenty  :smiley:

Hummy

• Moderátor
  • VT Král
  • *
Re: Moja budúca detská izba
« Reply #1 on: July 29, 2010, 09:59:58 pm »
viac obrazkov by sa nedalo ? :grin:  :cool:

kill1

• Bažant VTuner
« Reply #2 on: July 29, 2010, 10:25:50 pm »
viac obrazkov by sa nedalo ? :grin:  :cool:

kludne sa da spravit aj iny uhol :) Zajtra ked budem mat cas renderovat mozem vyrenderovat aj ine uhly ked chcete  :wink:

Ľubo

• Super Moderátor
  • VT Král
  • *
« Reply #3 on: July 29, 2010, 10:55:30 pm »
Ty budeš spať v skrini a budeš mať v izbe toľko chladničiek???  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

... ale inak zaujímavé no. Len viac "foto" by sa zišlo.  :grin:
Spam premazaný,výtržník porazený.
Mám v pi*i ak sa nepáči, ja som mod a vy ste šrot.
  :lol:

BN

• Moderátor
  • VT Inventár
  • *
« Reply #4 on: July 30, 2010, 09:17:37 am »
no otmu wer lubo...mne to ani ako detska izba nepripada ale spracovanie je dost fajn...

ARTMASTER.ZV

• VTuner
« Reply #5 on: July 30, 2010, 10:22:13 am »
ja ako uspešny  študent 1. ročnika tvorby nabytku a interieru komentujem :sarcastic: :sarcastic: tie skrine napravo su podlamna moc velke a neboli by využite a jeden stlpik by som dal het a dal tam pisaci stolk s pc , na posteli nemáš rebrík a tam pod postel by som račej dal gauč a oprotitelevizor a farebne je to moc chladné biela je fakt zaujimavá farba na to aby si tam daval iba take slabe otiene farieb nejaku vyraznu čiernu ,červenú a vy izbe ešte nejaké kvety ak by bola moja tak aj akvárium to je asi všetko :hi: :hi: :hi:
"Keď je dobra muzika, hneď to ide lepšie."

kill1

• Bažant VTuner
« Reply #6 on: July 30, 2010, 11:13:21 am »
ja ako uspešny  študent 1. ročnika tvorby nabytku a interieru komentujem :sarcastic: :sarcastic: tie skrine napravo su podlamna moc velke a neboli by využite a jeden stlpik by som dal het a dal tam pisaci stolk s pc , na posteli nemáš rebrík a tam pod postel by som račej dal gauč a oprotitelevizor a farebne je to moc chladné biela je fakt zaujimavá farba na to aby si tam daval iba take slabe otiene farieb nejaku vyraznu čiernu ,červenú a vy izbe ešte nejaké kvety ak by bola moja tak aj akvárium to je asi všetko :hi: :hi: :hi:
Tie skryne napravo su moc velke v skutocnosti nebudu... otec mi stale nedodal presne rozmery nabytku  :good: , A ak nevidis stolik pisaci tam je ktory je robený zo skla napravo dole vizualizácie len som tam neprikreslil žiadnu stoličku ani ziadny doplnok na stôl samotný. Rebrík stále neviem ako bude v skutočnosti vypadať, Oproti gauču ktorý je pod mojou postelou nemozes dat lebo je tam strašne malý priestor. Televizor sa rieši niekam inam, Nj farba nabytku je Polárna biela a na prednu a pravú stranu by sme chceli dat sivé steny. Hovorím je toto len hrubý koncept ako budú veci vyzerať ja si myslím že sa celkový dojem izby zlepší farebnými doplnkami ako napr. návliečky, nejaké kvety či knihy.

ARTMASTER.ZV

• VTuner
« Reply #7 on: July 30, 2010, 09:58:48 pm »
Tie skryne napravo su moc velke v skutocnosti nebudu... otec mi stale nedodal presne rozmery nabytku  :good: , A ak nevidis stolik pisaci tam je ktory je robený zo skla napravo dole vizualizácie len som tam neprikreslil žiadnu stoličku ani ziadny doplnok na stôl samotný. Rebrík stále neviem ako bude v skutočnosti vypadať, Oproti gauču ktorý je pod mojou postelou nemozes dat lebo je tam strašne malý priestor. Televizor sa rieši niekam inam, Nj farba nabytku je Polárna biela a na prednu a pravú stranu by sme chceli dat sivé steny. Hovorím je toto len hrubý koncept ako budú veci vyzerať ja si myslím že sa celkový dojem izby zlepší farebnými doplnkami ako napr. návliečky, nejaké kvety či knihy.
skus spravit viac rendrov a aky je teraz najnovši 3ds max ? ja som tam už dlho nerobyl od ked brat robil vysoku tiž som sa tam hrajkal ja som mal 8

kill1

• Bažant VTuner
« Reply #8 on: August 02, 2010, 09:10:14 pm »

Zmenil som svetlo a dal som sem jeden iný pohľad, ale len 640x480 lebo sa mi vtedy nechcelo čakať na render. :) Celý projekt budem robit odznova ked dostanem presné rozmery tešte sa ;)  :cool:

ARTMASTER.ZV

• VTuner
« Reply #9 on: August 03, 2010, 09:29:36 pm »
už si skušal modelovat niečo naročnejšie ? to iba vytvoriš tvar zadaš rozmer a osvetlenie a material , v tomto programe bola robena aj hra tomb rider sa mi zda

r1c4rd1

• VTuner
« Reply #10 on: August 05, 2010, 09:37:03 am »
noo mne sa to pači inak art:najprv to vymodeluješ a potom musiš tie odlesky nasvietovanie spravit :wink: ale fakt pecka :good:

hessy

• Web Master
  • VT Král
  • *
« Reply #11 on: August 12, 2010, 10:07:03 pm »
pekna izba  :good:
Volám Adonis Szabo sa, a touto cestou hľadám bermúdsky trojuholník pri Komárne. V podstate nemusí to byt trojuholník, môže byť aj štvorec :lol:
Volám Adonis Szabo sa, a touto cestou hladam ženu ktrorá by mala vyzerať následovne: mala by mať asi meter 50 a zelenú pokožku. a čierne oči. Ak taká si ozvy sa ! :lol:

Pages: [1]   Go Up